web analytics

Tegels

De uitstraling van een nieuwe keuken, toilet of badkamer wordt veelal bepaald door de fraaie afwerking met tegels. Maar ook aan andere ruimten in je woning, zoals woonkamer, hal en bijkeuken kunnen tegels een andere sfeer geven. We bieden een groot assortiment in zowel tegels voor de wand als voor de vloer. Keramische tegels zijn het buiten gewoon fijn in onderhoud. Doordat vet, vuil & andere viezigheid niet kan doordringen is alles te verwijderen en schoon te maken. Tegels kunnen zowel bij een nieuwbouw project als bij een renovatie. Door onze jaren lange ervaring kunnen we precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor kunt u altijd met ons contact opnemen per mail of telefoon. Langs komen mag natuurlijk altijd, de koffie staat klaar!

Wil u nu een alternatief dat kan!

Tegel of Natuurstenen vloeren voelen soms koud aan, of zijn niet helemaal wat u zoekt. Onze Luxueuze vinylvloeren vormen een gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en geluidsabsorberend alternatief.

Natuursteen

Natuursteen is een eigentijds materiaal wat nu maar over 20 jaar steeds mooi blijft. Dit kom door dát unieke natuurlijke gevoel wat het in uw woon of werk omgeving creëert.

Kom een kijkje nemen in onze showroom, eventueel kunnen we een afspraak maken bij onze leverancier. U mag daar vrijblijvend een kijkje nemen in hen extreem groot assortiment.

PVC

Een houten vloer is mooi, maar het onderhoud is vaak duur en tijdrovend vinylvloeren (PVC) met houteffect hoeven niet te worden geschuurd, gepolijst of gelakt – snel even met de stofzuiger of de zwabber erover gaan volstaat Onze vloeren met houteffect bieden een gemakkelijk schoon te maken, geluidsabsorberende, vlekbestendige en buitengewoon slijtvaste afwerking. Een verbluffende langdurige afwerking voor elke omgeving.

Parket

Meer dan 20 verschillende houtsoorten kunnen verwerkt worden tot een prachtige parketvloer. Van licht tot donker, voor ieder interieur. Elke houtsoort heeft zijn specifieke eigenschappen zoals werking en slijtvastheid. Over welke soort het best bij u past, informeren wij u graag in de winkel, onder het genot van een kopje koffie. Iedere vloer die we maken is uniek. In ons inspiratieboek kunt u zien hoeveel er kan met verschillende patronen en hoe we schitterende effecten kunnen creëren door verschillende houtsoorten te combineren.

Laminaat

Laminaat is opgebouwd uit een mdf/hdf vezel met daarop een foto of print, van een houtsoort of plavuizen uiterlijk, geperst. Op de foto wordt daarna de beschermlaag (slijtlaag) aangebracht. De laag bestaat uit melamine, een harde en slijtvaste transparante kunststof. De hoeveelheid melamine geeft aan hoe slijtvast de laminaat is. Om te bepalen hoe goed ‘ een laminaatvloer is heeft men normen ingevoerd. Deze normen of klasse indeling, kunt u herkennen aan de W-waardes. Hoe hoger de W-waarde hoe beter de vloer en hoe langer de levensduur.

Onderhoud/materialen

Onze producten worden al vele jaren aanbevolen en verwerkt. Wij bieden onze klanten een zeer compleet assortiment aan, zoals reinigers, impregnanten en onderhoudsproducten. Een volledig en gespecialiseerd aanbod voor het behandelen van natuursteen, kunststeen, keramiek, parket, laminaat & pvc. Door onze ervaring kunnen we u mogelijkheden laten zien en zeker ons advies uitbrengen. Ook voor het verwerken van uw artikel op de wand en/of vloer is goed materiaal van belang. We kunnen u verschillende materialen aanbieden wat bij uw situatie past. U kunt hiervoor het best altijd even contact met ons opnemen!

Vloerverwarming

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van conventionele vloerverwarming heeft u meerdere mogelijkheden. De ondervloer en isolatie voor uw vloerverwarming is belangrijk. Omdat ook hierin veel verschillende mogelijkheden zijn geven we graag antwoord op uw vragen en adviseren we u hierover!

Gewijzigde openingstijden
Zomervakantie 2018

Tijdens de bouwvak vakantie (week 30-31-32) zijn wij gesloten zijn. 

Op zaterdag 21 Juli 2018 sluiten wij om 13:00 uur.