web analytics

Ceramische buiten tegels

Keramische tegels zijn er in verschillende kleuren. De tegels zijn erg sterk, ook zijn onze keramische buitentegels kleurvast, krasvast, maatvast, duurzaam en milieuvriendelijk. Keramische tuintegels nemen geen vocht of vuil op en zijn eenvoudig te reinigen.

Antislip

Uitglijden is er niet meer bij met deze tuintegels! Deze keramische tegels worden niet glad, wel zo veilig!

Zuurbestendig

Onze keramische buitentegels zijn bestand tegen zuren en schoonmaakmiddelen. Keramische tuintegels veranderen niet van kleur en slaan ook niet wit uit.

Nauwelijks vochtopname

Dankzij de compactheid van het materiaal laten de keramische terrastegels bijna geen vocht en vuil door.

Onderhoudsvriendelijk en zeer hygiƫnisch

Trekken niet krom

Keramische tegels trekken niet krom en buigen ook niet. De vorm zal altijd hetzelfde blijven. Dankzij de speciale nabewerking zijn de tegels krasbestendig.

Uiteraard is het van belang dat de tegels op de juiste wijze verwerkt worden, hierover kunnen wij u informeren.

Natuursteen

Indien u een Natuursteen Terrastegels voor buiten zoekt, informeert u dan naar de mogelijkheden, want niet iedere natuursteensoort is hier geschikt voor. Ook is het raadzaam om de glijweerstand (gladheid) van de steensoort en de afwerking te onderzoeken. Natuursteen Terrastegels vallen buitenshuis op door hun luxe, tijdloze uitstraling. Alle natuursteensoorten in ons assortiment zijn vorstbestendig, mits juist verwerkt. Natuursteen tegels in ons assortiment hebben verschillende bewerkingen; facet, verzoet, gezandstraald, getrommeld, gevlamd, Flamed of een combinatie van verschillende bewerkingen.

Ook qua formaten hebben wij de meest gevraagde afmetingen snel leverbaar. Ook verkopen wij natuursteen vijverranden, natuursteen opsluitbanden, natuursteen stonepanels en Natuursteen stapelblokken in diverse afmetingen en kleuren.

Gewijzigde openingstijden
Zomervakantie 2018

Tijdens de bouwvak vakantie (week 30-31-32) zijn wij gesloten zijn. 

Op zaterdag 21 Juli 2018 sluiten wij om 13:00 uur.