Binnenzonwering

Binnenzonwering heeft naast zonwering ook nog eens een decoratieve functie. Ook zorgt binnen zonwering ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is. Er zijn veel soorten raambekleding die kunnen dienen als zonwering. Hieronder ons assortiment

Jaloezieën

Jaloezieën worden al tientallen jaren gebruikt en zijn in bijna elk huishouden wel te vinden. Deze populariteit komt doordat jaloezieën erg praktisch zijn. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor aluminium, PVC of houten jaloezieën. Ook kunt u kiezen voor brede of smalle lamellen. Zo kunt u de jaloezieën volledig naar eigen wens bestellen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen, naast zonwering, ook nog eens een verduisterende functie hebben. Dit maakt rolgordijnen perfect voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende of transparante rolgordijnen. Ook zijn er speciale rolgordijnen voor vochtige ruimtes. Deze zijn fijn voor in uw badkamer. Omdat rolgordijnen in vrijwel elke kleur verkrijgbaar zijn, kunt u de gordijnen eenvoudig toevoegen aan elke huis inrichting.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn over het algemeen wat minder bekend dan jaloezieën en rolgordijnen, maar kunnen juist erg mooi in uw interieur passen. De naam van plisségordijnen stamt af van het Franse woord ‘plissé’. Plissé betekent geplooid. Plisségordijnen zijn strak gevouwen gordijnen die gekenmerkt worden door de elegante uitstraling. Wat erg populair is bij plisségordijnen is het Top/Down & Bottom/up mechanisme. Dit systeem zorgt ervoor dat u op elk willekeurig moment zelf kunt bepalen welk deel van het raam door het gordijn wordt bedekt. Ook kan het plisségordijn voor elk raam geplaatst worden.

Lamellen

Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd. Lamelgordijnen bestaan uit verticale lamellen die 180 graden gedraaid kunnen worden. Hierdoor kunt u de lamellen makkelijk verstellen zodat u de zon tegenhoudt of zodat u juist het licht naar binnen laat. Het lamelgordijn kunt u eenvoudig onzichtbaar maken door alle lamellen naar 1 kant te schuiven. Hierdoor maakt u het raam vrij als u even geen zonwering nodig heeft. Lamellen zijn zeer geschikt voor grote raamoppervlakken. Lamellen zijn makkelijk in gebruik. U kunt zelfs kiezen voor elektrische bediening. Ook zijn er veel nieuwe trends in het lamellen assortiment te vinden, en zijn ze lang niet altijd alleen maar praktisch maar ook zeker bedoelt met decoratief doeleinde.

Gordijnen

Zorgt voor privacy. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, ook 100% verduistert mogelijk.

Inbetweens

Geeft een luchtige & gezellige sfeer doordat dit een iets vollere vitrage is.
Veel stoffen & kleuren beschikbaar.

Kom ook eens over de vloer bij Leewika en ontdek de vele mogelijkheden!