Vloerbedekking Loosbroek

Tegelhandel Leewika

Wij zijn een Tegelhandel met een groot assortiment aan wand-, vloertegels, natuursteen voor binnen en buiten. Maar ook Houten vloeren, PVC en Laminaat.

Tegelhandel Leewika

Wij zijn een tegelhandel met een groot assortiment aan wand-, vloertegels en natuursteen voor binnen en buiten. Voor het leveren en aanbrengen van tegels en natuursteen door onze eigen erkende tegelzetters bent u bij ons aan het juiste adres.

Tegelhandel Leewika

Meer dan alleen tegels, kom een kijkje nemen naar onze houten vloeren, laminaat en PVC

Showroom

Onze showroom is 400 vierkante meter groot, ruim opgezet en sfeervol ingericht. De vloer van onze showroom is betegeld met ruim 80 verschillende soorten vloertegels. Ook hebben we verschillende badkamer opstellingen en uiteraard een uitgebreid assortiment in lade kasten en paneel kasten. U kunt bij ons ook terecht om houten vloeren, PVC en laminaat te bekijken, hiervoor hebben we een speciale ‘shop in shop’ hoek gecreëerd. Heeft u toch liever de outlet tegels voor een lage prijs kunt u ook ten aller tijde bij ons terecht. We hebbe vaak lopende acties of eventueel rest partijen.

Samenwerking

We werken samen met van Bergen bouw uit Geffen, dit is een bouwbedrijf die zowel uw gehele huis kan verbouwen maar ook inzetbaar is voor kleinere klussen. Voor informatie kijk gerust een op hen website.
Ook werken we samen met Bart van Zoggel bestratingen uit Geffen. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in grond en- straatwerk. Zij kunnen u helpen met het realiseren van chique tuinen tot het straten van uw oprit. Ook doen zijn rioolwerkzaamheden zoals verstoppingen en complete huisaansluitingen. Kijk ook bij hen op de website voor informatie!

Contactformulier

Om contact met ons op te nemen kunt u ook het onderstaande contact formulier gebruiken, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Laat hieronder uw gegevens achter:

[caldera_form id="CF57e4d29589a5e"]

Tegelhandel Leewika

Wij zijn een Tegelhandel met een groot assortiment aan wand-, vloertegels, natuursteen voor binnen en buiten. Maar ook Houten vloeren, PVC en Laminaat. Voor het leveren en aanbrengen hiervan door onze eigen erkende bedrijven hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens leveren wij ook vloerverwarming en hulpmaterialen en kunt u bij ons terecht voor complete badkamers. Wij verkopen alleen A-merk tegels!

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij begeleiden u dan ook zo goed mogelijk met uw tegelkeuze, wij nemen de tijd voor u en adviseren u persoonlijk graag over de prijs-kwaliteit verhouding die u past.
We besteden veel aandacht aan advies en service. Het houdt voor u immers niet op bij het kopen van de tegels. We geven ook technisch advies en leveren alle benodigdheden voor het zetwerk: van lijmen en voegsels tot hoekstrips. Schakelt u liever een tegelzetter in? Dan hebben we enkele uitstekende adressen voor u. Ook kunnen we dit voor u uit handen nemen en dit volledig voor u regelen.

Gratis Stalen

Gratis stalen thuis bezorgd!

  • U wilt uw geliefkoosd dessin eens "in hét echt" zien en voelen?
  • U kiest liever niet op het scherm, maar gewoon thuis in uw huiskamer?

Terecht. Daarom is er de Lamett Dream Box!

Met de Lamett Dream Box haalt u letterlijk een stukje van uw droom in huis.
Helemaal gratis!

Gratis Stalen

Kom ook eens over de vloer bij Leewika en ontdek de vele mogelijkheden!

Onze tegels passen overal! kies de tegel van u smaak, loop gewoon binnen voor een bezoek aan onze uitgebreide en overzichtelijke showroom of bel 073-5326166.

Meer informatie?

Familiebedrijf

En zoals het gaat in een echt familiebedrijf: u krijgt advies van de eigenaren zelf. Dat betekent: korte lijnen, grote betrokkenheid en een eerlijk advies. We vinden het belangrijk dat u na een aantal jaar nog aan ons denkt, en over de service en gezelligheid praat waar we erg ons best voor doen.

Vloerbedekking Loosbroek

27 juli t/m 15 augustus zijn Gesloten
ivm Zomervakantie

25 juli zijn we tot 12:00uur geopend

Popup Afsluiten