Service

U kunt kiezen uit een groot assortiment wand- of vloertegels, natuursteen, houtenvloeren, laminaat & PVC. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht. Bij aankoop van u een van de benodigdheden kunt u de keuze maken of u de artikelen zelf plaatst of dat u de plaatsing over laat aan een van de vakkundige montagebedrijven waar wij mee samen werken.

Deze bedrijven waar wij al jaren mee samenwerken, zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de tegels, houten vloeren, laminaat en/of PVC. Indien u dus wenst dat wij het plaatsen voor u begeleiden wij u hierin en zullen wij u in contact brengen met een van deze montagebedrijven.

Wij trachten direct voor u een afspraak te maken om het bedrijf de situatie bij u thuis te komen bekijken, na dit bezoek zal u van het betreffende bedrijf een offerte ontvangen. Het is hierna natuurlijk aan u of u akkoord gaat met deze offerte prijs. dit natuurlijk om de prijs zo gunstig mogelijk voor u te houden.

Wanneer een van deze montagebedrijven de vloer en/of wand bij u komt plaatsen , dan maakt u in principe met hen alle verdere afspraken. Mochten er nog onduidelijkheden bestaan dan kunt u natuurlijk altijd met ons contact opnemen. wij zien u graag in onze overzichtelijke showroom.

Kom ook eens over de vloer bij Leewika en ontdek de vele mogelijkheden!