PVC

Pvc vloeren winnen steeds meer terrein op de traditionele parket- laminaat- en vinylvloeren. Dat is ook niet zo vreemd, want een pvc vloer is een zeer trendy, kunststof vloerbedekking met de sfeervolle looks van een echte houten vloer. Daarnaast kent de vloer talrijke voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ongekende duurzaamheid
  • Hoge slijtageweerstand
  • Uitstekende krasvastheid
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Natuurlijke uitstraling, maar met een harde toplaag
  • Geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en patronen

Vloeren van PVC steken met hun royale voordelen ver uit boven andere vloeren. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor de hippe vloer met zijn mooie uitstraling, die overal in huis gemakkelijk is te leggen en daarnaast ook nog eens betaalbaar is.

Vloeren van PVC bieden een ruime keuze aan vormen, maten, mogelijkheden en dessin voor het gehele interieur. Behalve de verschillende designs, kan de vloer eveneens een uitstraling van steen, metaal of hout hebben. Met hout haalt u bijvoorbeeld een warme sfeer in huis en met metaal een design uitstraling. Omdat een pvc vloerbedekking in diverse vormen te koop of te snijden is, is een dergelijke vloer uitermate geschikt voor aparte designvormen, blokpatronen of bijvoorbeeld als logo. Voor iedere sfeer, ruimte en elke smaak is een geschikte pvc vloer verkrijgbaar.

Kom ook eens over de vloer bij Leewika en ontdek de vele mogelijkheden!

Wij zijn GEOPEND!

Het is heel fijn weer een stap in de goede richting te zetten in deze vreemde tijd! Maar wat we wel als prettig hebben ervaren is dat klanten een afspraak maken, zo kunnen wij elke klant uitgebreid adviseren! Dus mocht u onze kant opkomen? Bel ons voor een afspraak! Uiteraard mag u ook altijd binnen lopen maar kunnen we u onze tijd niet garanderen.

Graag telefonisch een afspraak maken:
073-5326166

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 13:00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Donderdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Vrijdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 u tot 16:00 uur