Tapijt

Tapijt vermindert warmteverlies

In ieder huis gaat een aanzienlijke hoeveelheid warmte verloren via de vloer. Naast het feit dat dit geld kost omdat de verwarming hierdoor harder moet stoken, zorgt het ook voor minder comfort. Want iedereen wil toch liever warme voeten in plaats van een koud gevoel bij de voeten?

Om het warmteverlies te beperken speelt de keuze van het soort vloerbedekking een belangrijke rol. Hierbij heeft tapijt een groot pluspunt ten opzichte van een harde vloer. Tapijt houdt namelijk veel meer warmte vast dan een harde vloer. Dit kan wel oplopen tot tien keer zo veel! Tapijt heeft een isolerende werking, de poolstructuur van tapijt houdt warme lucht vast. Hierdoor voelt de vloer altijd behaaglijk aan en kan de verwarming 1 tot 2 graden lager worden gezet om hetzelfde warmtecomfort te hebben. Kortom: geen koude voeten meer en een behaaglijke temperatuurverdeling met tapijt!

Onderstaande afbeeldingen laten zien dat tapijt het warmteverlies door de vloer tegengaat en voor een betere temperatuurverdeling zorgt.

Kom ook eens over de vloer bij Leewika en ontdek de vele mogelijkheden!

Wij zijn GEOPEND!

Het is heel fijn weer een stap in de goede richting te zetten in deze vreemde tijd! Maar wat we wel als prettig hebben ervaren is dat klanten een afspraak maken, zo kunnen wij elke klant uitgebreid adviseren! Dus mocht u onze kant opkomen? Bel ons voor een afspraak! Uiteraard mag u ook altijd binnen lopen maar kunnen we u onze tijd niet garanderen.

Graag telefonisch een afspraak maken:
073-5326166

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 13:00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Donderdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Vrijdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 u tot 16:00 uur