Tegels

De uitstraling van een nieuwe keuken, toilet of badkamer wordt veelal bepaald door de fraaie afwerking met tegels. Maar ook aan andere ruimten in je woning, zoals woonkamer, hal en bijkeuken kunnen tegels een andere sfeer geven. We bieden een groot assortiment in zowel tegels voor de wand als voor de vloer. Keramische tegels zijn het buiten gewoon fijn in onderhoud. Doordat vet, vuil & andere viezigheid niet kan doordringen is alles te verwijderen en schoon te maken. Tegels kunnen zowel bij een nieuwbouw project als bij een renovatie. Door onze jaren lange ervaring kunnen we precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor kunt u altijd met ons contact opnemen per mail of telefoon. Langs komen mag natuurlijk altijd, de koffie staat klaar!

Wil u nu een alternatief dat kan!

Tegel of Natuurstenen vloeren voelen soms koud aan, of zijn niet helemaal wat u zoekt. Onze Luxueuze vinylvloeren vormen een gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en geluidsabsorberend alternatief.

Kom ook eens over de vloer bij Leewika en ontdek de vele mogelijkheden!

Wij zijn GEOPEND!

Het is heel fijn weer een stap in de goede richting te zetten in deze vreemde tijd! Maar wat we wel als prettig hebben ervaren is dat klanten een afspraak maken, zo kunnen wij elke klant uitgebreid adviseren! Dus mocht u onze kant opkomen? Bel ons voor een afspraak! Uiteraard mag u ook altijd binnen lopen maar kunnen we u onze tijd niet garanderen.

Graag telefonisch een afspraak maken:
073-5326166

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 13:00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Donderdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Vrijdag: 09:30 u tot 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 u tot 16:00 uur